Designed by Viti Studio <> Radio Orion © 2017
Radio Orion emite din 19 decembrie 1999 pe frecventa de 91.7 FM. Este singurul post de radio local din Fetesti cu emisie 24/24 si cu o acoperire in trei judete : Ialomita, Constanta si Calarasi.


Desemnat intial deservirii exclusive a municpiului Fetesti datorita unui program ambitios de dezvoltare, Radio Orion s-a impus prin perseverenta. S-a ajuns in acest fel ca postul nostru de radio sa fie recunoscut pentru serviciile sale in centrele urbane din zona acoperita precum si intr-un numar mare de localitati limitrofe acestora.


Radio Orion are si o subredactie in Cernavoda, de unde sunt realizate zilnic emisiuni informative, muzicale, talk-show-uri sau transmisiuni in direct de la diferite evenimente cultural, artistice sau sportive.Formatul muzical al postului de radio este HOT-AC iar publicul tinta este cuprins intre 18 - si 65 ani.


Programul diversificat atat din punct de vedere muzica cat si informativ face din Radio Orion unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din zona.


Programele Radio Orion sunt foarte diversificate. Atat emisiunile cu specific muzical cat si emisiunile informative se adreseaza unui public larg din cele doua orase pe care le acopera : Fetesti si Cernavoda.


Specificul local este deasemenea ominprezent in programele postului de radio.
radio prod